Avis legal
titulo1_subtitulo_14_5

De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de DIFI Girona amb la finalitat d'atendre les vostres consultes.

Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: Ctra. N-II Km 711, 17458 Fornells de la Selva (Girona).

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les vostres dades no han estat modificades, que us comprometeu a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el vostre consentiment per fer-ne el tractament.

Així mateix i d'acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, en l’article 21, sol·licitem també el vostre consentiment exprés per enviar-vos publicitat dels nostres productes o promocions que considerem que us poden interessar, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

Us informem que podreu revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant-nos un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic: eduardromo@difigirona.com.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar la teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i realitzar tasques analítiques. Al continuar navegant acceptes la nostra política de cookies. Més informació

Entesos